Blog

Rijnlandse medewerker spil voor innovatie

Rijnlandse medewerker spil voor innovatie

Nieuws

De Amsterdamse ICT-consultant QNH maakt toptijden door. Het bedrijf floreert volgens algemeen directeur Hen Snackers door toepassing van het Rijnlandse bestuursmodel. Hierin staat de medewerker centraal en die krijgt bij QNH alle ruimte en verantwoordelijkheid om zich te ontwikkelen en innovatief te zijn. Daardoor blijven goede medewerkers langer binnenboord en ontwikkelen ze betere oplossingen. H... Read More »

Louis Luijten over cultuurverandering & Sustainable Dynamic Change

Nieuws

In CIO in the boardroom gaf Louis Luijten, CIO ASML, een interview over cultuurverandering & Sustainable Dynamic Change. Louis Luijten: “Cultuurverandering klinkt abstract, maar vertaalt zich naar heel concreet gedrag. Cultuurverandering doorvoeren is veel meer dan op een zeepkist gaan staan en roepen dat het anders moet. Het vraagt ook om een gestructureerde en doelgerichte aanpak. Daa... Read More »

CIO of the Year 2014: Louis Luijten

Nieuws

“Ik wil met mijn team wereldkampioen worden” Afgelopen najaar werd Louis Luijten, CIO van ASML, uitgeroepen tot CIO of the Year 2014. Op 18 februari 2015 is hij te gast op Nyenrode Business Universiteit om zijn verhaal te vertellen tijdens de bijeenkomst “How to become CIO of the Year”. We spraken met Louis Luijten over zijn werk als CIO, hoe hij zichzelf blijft ontwikkelen en de valkuilen die hij... Read More »