Ons Management Team heeft tijdens de workshop besturingsmodellen (BFW) diverse strijdlocaties uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog bezocht in Somme en Normandië.
Wij hebben de verschillende strategieën en beslissings-processen tijdens de strijd behandeld en op basis hiervan het Rijnlandse en het Angelsaksische model vergeleken.

Enerzijds was het boeiend om in perspectief veel te weten te komen over de gebeurtenissen tijdens de wereldoorlogen en waren wij onder de indruk van de uitgebreide kennis van zaken.

Anderzijds hebben wij als team en ieder individueel de nodige extra bagage gekregen, welke zeer bruikbaar is onze dagelijkse strategievorming en operationele uitvoering.

Meer dan verwacht zijn er vele analogieën tussen de strijd op de slagvelden en de concurrentiestrijd in onze markten!
  
Arthur Thomaes
CEO
Koninklijke MOSA
.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en dat laten we niet alleen bij woorden. Wij zijn van mening dat leiderschap een zeer belangrijk onderdeel is van het werk van ons management. De invloed van goede leiders op het succes van onze onderneming en natuurlijk van het financiële resultaat is enorm. 
Om dat voor elkaar te krijgen hebben we natuurlijk hulp nodig, echte hulp. Niet een bureau dat alleen trainingen verzorgd, maar een partner die betrokken is, ons challenged en die meedenkt. Dus geen confectie, maar maatwerk. Die partner hebben we zeker gevonden in JKDS en we werken al ruim 20 jaar samen.

Zij ondersteunen ons op het gebied van visie, missie, leiderschapstijlen, coaching en persoonlijke groei in landen over heel de wereld. 
Wij zijn zeer succesvol en daar heeft JKDS absoluut een grote bijdrage aan geleverd.Jo van Beek

Operations Director
Developing Markets & Franchising
BELRON (CARGLASS)
.