Een breder perspectief dankzij de verschillende besturingsmodellen

Bewustwording creëren en inzicht geven in de verschillende besturingsmodellen

Het besturingsmodel van een organisatie wordt niet ingegeven door allerlei mooie managementstijlkeuzes. Het wordt ingegeven door het mensbeeld dat diep in de organisatie (de mensen zelf) geworteld is. In de kern is de wijze van aansturen gebaseerd op de twee Westerse besturingsmodellen (het Angelsaksische en Rijnlandse besturingsmodel).

De Battle Field Workshop gaat jou inzicht geven in deze twee modellen en jouw invloed, gedachten en handelen hierin. Tijdens de Battle Field Workshop gaan wij in Noord Frankrijk en Normandië op verschillende locaties de situatie ter plekke, op besturingsniveau, bekijken alwaar de verschillen tussen de beide modellen inzichtelijk worden gemaakt.

De Battle Field Workshop wordt georganiseerd op de slagvelden van WO I en WO II in Noord Frankrijk en Normandië ten tijde van de ’D-Day’ periode. Ongetwijfeld herken jij deze locaties van films, series en boeken. Nu kom je te weten wat er zich (op besturingsniveau) heeft afgespeeld en wat de gevolgen waren van verschillende manieren van besturen.

Aankomende events

Battle Field Workshop

22/03/2023- 25/03/2023

Wageningen, Grebbeberg

Battle Field Workshop

10/05/2023- 13/05/2023

Somme, Normandië

Meer weten?

Besturing van de organisatie

Kijkend naar de toekomst van organisaties, met al hun ontwikkelingen, groei en vraagstukken, is het van belang met elkaar de dialoog aan te gaan over de wijze van aansturing van de organisatie teneinde het succes in de toekomst te blijven waarborgen.

Bedrijfsintern

Drie intensieve dagen met elkaar optrekken en begeleid worden door 2 zeer kundige en ervaren begeleiders, Jan Maenen en Jan Kloppers. Jan en Jan gaan in op de relevantie van de besturingsmodellen voor jouw eigen organisatie. Concreet, to the point, herkenbaar en direct toepasbaar.

Indien je de Battle Field Workshop wilt volgen met jouw team, wordt een duidelijk programma opgesteld en met extra nadruk op de specifieke vraagstukken van de organisatie. Ook kan JKDS Development Support de organisatie verder begeleiden en ondersteunen om na afloop van de workshop de elementen te verankeren in de organisatie.

Meer weten?

Meer over deze workshop

Meer weten?

Deelnemende bedrijven

Wil je meer weten?

Neem dan contact op middels +31 (0) 6 53720063 of via onderstaand contactformulier

Contact
Privacy

Jan Kloppers

Telefoonnummer: +31 (0) 6 53720063

Vindt ons ook op

LinkedIn