People are learning devices… or are they deviced to learn?

Onze visie

Deze visie inspireert JKDS al meer dan 31 jaar om al haar aandacht te richten op het verbeteren van de resultaten van mensen en dus organisaties. Onder leiding van Jan Kloppers richt het JKDS team zich op de ontwikkeling van organisaties en haar medewerkers teneinde een zinvolle bijdrage te leveren aan hun doelstellingen en hun succes.

Onze werkwijze

De werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsense opstelling. What you see is what you get! JKDS is helder, to the point en eerlijk ook al wordt hier niet altijd in eerste instantie om gevraagd. De opdrachtgevers en JKDS hebben een gezamenlijk doel waarvoor we beiden bereid zijn hard te werken. We begeleiden jouw organisatie niet aan de zijlijn, wij doen mee en wachten niet af. JKDS werkt op een zodanige wijze dat zij zorgt voor een gedegen langetermijn-verankering van de mens ontwikkeling in jouw organisatie.

De mensen achter JKDS

Jan Kloppers

Jan Kloppers is met recht een selfmade man te noemen die al op zijn 29ste de functie van directeur bekleedde bij een Duitse onderneming in de kantoorautomatisering. Al sinds 1992 houdt Jan zich, als zelfstandig ondernemer, bezig met mens- en organisatieontwikkeling.

Met JKDS Development Support richt Jan Kloppers zich op het begeleiden van bedrijven die kampen met vraagstukken op het gebied van organisatiebesturing, en cultuurveranderingen. Daarnaast fungeert hij als mentor voor diverse leden van RvC’s, RvB’s, Directies en senior management.

Jan Maenen

Jan Maenen heeft na zijn studie gewerkt bij de Koninklijke Landmacht, onder meer als commandant Nederlands bataljon KFOR in Kosovo, als strategisch planner bij het Ministerie van Defensie in Den Haag en als hoofd bureau Doctrine bij de landmachtstaf. Nadien vestigde hij zich als zelfstandig ondernemer op het gebied van logistieke processen en procesmanagement.

Als militair expert verbindt Jan Maenen een enorme schat aan historische kennis heel praktisch aan vraagstukken die zich voordoen binnen het moderne bedrijfsleven.

Onze programma’s voor uw organisatie